Мелітопольський завод харчового обладнання виготовляє стелажі кондитерські (шпильки) і візки, які широко застосовуються як в пекарських і кулінарних цехах, так і на будь-яких підприємствах де йдуть процеси випічки, расстойки і теплової обробки їжі.
Такі візки використовують перед завантаженням заготовок в шафи та пароконвектомати, для вивантаження готової продукції з печей, для транспортування продукції, роздачі готових страв та для збору посуду.
Стелажі мають зварну конструкцію і виготовляються з високоякісних марок нержавіючої сталі.
У стандартному виконанні вони мають 18 рівнів і розраховуються під габаритні розміри дек 400х600, 600х800 або під стандартні гастроємкості.
В нестандартному виконанні стелажі й возики виготовляються:
- за індивідуальними розмірами,
- з будь-якою кількістю рівнів,
- відстань між рівнями за запитом
- товщина направляючих від 0,8 мм, визначається потребами замовника
Шпильки оснащені двома парами поворотних коліс, одна з пар має стопори. Залежно від приміщень і робочих умов покриття коліс може відрізнятися.