Мелітопольський завод харчового обладнання (МЗПО) моделює і виготовляє мармит для других страв і теплові вітрини. Вони призначені для підтримки в гарячому стані других страв, гарнірів та соусів. Страви в них не пригорають і завжди готові до вживання. Такі марміти можна використовувати і для зберігання перших страв. У таких випадках застосовуються більш глибокі і більш габаритні гастроємкості.
Марміти встановлюються на підприємствах громадського харчування, можуть використовуватися окремо або в лініях гарячих цехів. Найпоширеніші місця використання мармітів - "шведські столи".
Особливою популярністю користуються електричні марміти. Підігрів відбувається за рахунок гарячої води, яка знаходиться в ванні під гастроемкостями. Емоксти рівномірно нагріваються від "водяній бані" з автоматичним підтриманням заданої температури. Потрібну температуру для зберігання страв можна встановити за допомогою вбудованого термостата.
Великий досвід розробок і виготовлення продукції за індивідуальними запитами дозволяють розробляти і виробляти обладнання з оптимальними параметрами, які максимально задовольняють потреби.