Мелітопольський завод харчового обладнання (МЗПО) моделює і виробляє "шведські столи" і окремі їх елементи. Залат-бари, призначені для демонстрації і нетривалого зберігання овочів, салатів, зелені та іншої кулінарної продукції. незамінні при організації харчування по типу "шведський стіл". Вони являють собою охолоджувані вітрини та прилавки. Робоча температура від 0 до 10 С. Салат-бари встановлюються автономно в торгових залах громадського харчування і можуть входить до складу ліній роздачі.
Режим встановлюється виходячи з передбачених вами страв. Тип охолодження - природна циркуляція холодного повітря. Розташування холодильного агрегату - вбудований. Тип управління - електронне. Номінальна напруга 220V.Споживана потужність 1.5 Вт.
Всі елементи виконані з нержавіючої сталі марок AISI 201, AISI 304 і мають внутрішній каркас з профільної нержавіючої труби. По бажанню клієнта можливі різні дизайнерські рішення.
Фахівці нашого підприємства, разом з Вами підберуть потрібну комплектацію для лінії роздачі, яка забезпечить швидкий та якісний сервіс для Ваших відвідувачів.
Основні атрибути | |
---|---|
Сфера использования | HoReCa, Fast-food, Вулична торгівля, Торгові магазини |
Країна виробник | Україна |
Користувацькі характеристики | |
Виробник | Мелітопольський завод харчового обладнання |