Стелаж кондитерський (шпилька) являє собою зварену конструкцію. Каркас виконаний з високоякісної профільної труби 30х30, напрямні з нержавіючої листової сталі (товщина від 0,8 мм, в залежності від потреб).
Стандартне виконання стелажа (шпильки) під деко 400х600:
- висота 1800 мм
- 18 рівнів
- відстань між рівнями 85 мм
- дві пари поворотних коліс, одна пара зі стопором. Колеса можуть підбиратися індивідуально в залежності від навантажень, підлогового покриття і температурного режиму.
Можливе виготовлення шпильок:
- за нестандартними розмірами дек, лотків і піддонів
- по будь-якій кількості рівнів
- з відстанню між рівнями на замовлення
* Ціну нестандартних виробів уточнюйте у наших менеджерів