Стелаж кондитерський (шпилька) являє собою зварну конструкцію. Каркас виготовлений із неіржавкої профільної труби 30х30, напрямні з неіржавкої листової сталі, товщина 1.2 мм
Стандартне виготовлення стелажу (шпильки) під деко 400х600:
- висота 1800 мм
- 18 рівнів
- відстань між рівнями 85 мм
— дві пари поворотних коліс, одна пара зі стопором. Колеса можуть підбиратися індивідуально залежно від навантажень, підлогового покриття та температурного режиму.
Можливе виготовлення шпильок:
- за нестандартними розмірами дек, лотків і піддонів
- за будь-якою кількістю рівнів
- з відстанню між рівнями на замовлення
* Ціну нестандартних виробів уточнюйте в наших менеджерів